Skip to content

Smartrepair - voor een optimale reparatie

Car Dashboard Instruments

Specialisten

Smartrepair​

Een van onze reparatie disciplines heet “smartrepair”. Wanneer u autoschade heeft dan betreft het dikwijls niet alleen lak- en ruitschade. Ook onderdelen als velgen en dashboards die dikwijls niet voorzien zijn van een specifieke laklaag, kunnen beschadigd raken. 

Maar ook het uitdeuken van beschadigingen zonder noodzakelijk lakherstel is smart repair.

Om uw voertuig weer in optimale staat te brengen beschikken wij ook over specialisten die dergelijke reparaties kunnen uitvoeren. Uw voertuig oogt na herstel weer als nieuw, van buiten en van binnen.

Wat doen we tijdens Smartrepair?

Smartrepair wordt ook wal spotrepair genoemd. Het betreft een aantal technieken die onze specialisten beheersen waarmee eenvoudig en snel kleinere autoschades kunnen worden hersteld. 

Hierbij ligt de focus op hergebruik van de beschadigde onderdelen in plaats van complete vervanging. 

Smartrepair vormt een methode om de kosten van schadeherstel voor u te beperken.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.