Skip to content

We spuiten alles in onze eigen spuitstraat

Bodywork damage

Specialisten

Spotrepair of auto spuiten

Het herstellen van lakschade is een van de meest uitgevoerde schadereparaties aan voertuigen. Dikwijls is het noodzakelijk, wanneer de deuken vakkundig door ons uit de carrosserie gehaald zijn, om de oorspronkelijke laklaag te herstellen.

Een onderdeel wordt dan volledig opnieuw gespoten. Dit voorkomt roestvorming en uw voertuig ziet er weer netjes uit.

Onderhoud

Hoe gaan we te werk tijdens het spuiten?

Lakschade aan uw voertuig herstellen we snel en vakkundig. Wij beschikken over een eigen spuitstraat waar we de lak van uw voertuig herstellen in de oorspronkelijke kleur. 

Dat is een vak apart maar wij verstaan dit vak reeds vanaf de jaren 60. Het vergt veel aandacht en nauwkeurigheid.  We hanteren strikte procedures om een optimaal resultaat te kunnen bewerkstelligen. Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardige spuitapparatuur die we bovendien optimaal onderhouden.

Onze ervaren spuiters waarborgen dat er van uw lakschade uiteindelijk niets meer te zien zal zijn.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.