Skip to content

Een deuk is natuurlijk niet representatief

Specialisten

Deuk na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad en heeft u schade aan bijvoorbeeld een van uw autodeuren of een deuk in de motorkap? Welk soort deukschade uw voertuig ook heeft opgelopen, wij draaien er onze hand niet voor om. 

Door onze vergaande expertise op het gebied van autoschadereparatie zijn wij in staat om alle soorten blikschade te verhelpen. Of het nu gaat om een deuk in een portier of om een deuk in de motorkap. Wij zorgen ervoor dat de schade vakkundig en snel hersteld wordt.

Blikschade

Uitdeuken

Vanzelfsprekend zorgen wij er voor dat iedere deuk in eerste instantie vakkundig wordt verwijderd. Daarna zorgen wij ervoor dat het door ons herstelde plaatwerk in de oorspronkelijke kleur wordt overgespoten. 

Wij voeren dat geheel in eigen beheer uit aangezien wij over een eigen lakstraat beschikken. Uiteindelijk zal er niets meer van de oorspronkelijke schade zichtbaar zijn. Uw voertuig zal er weer fraai uitzien.

In sommige gevallen is het mogelijk om deukschade te herstellen zonder dat de lak hoeft te worden overgespoten. Wij beschikken daartoe over speciaal gereedschap en speciale apparatuur. Vanzelfsprekend is het voordeliger voor u wanneer spuitwerk achterwege kan blijven. Indien mogelijk zullen wij dan ook proberen om overspuiten te voorkomen.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.