Skip to content

Veilig uitgelijnd de weg op!

Specialisten

Uitlijnen

Wellicht heeft u met uw auto een aanrijding gehad met een andere auto, heeft u de stoeprand fors geraakt of bent u door een diep gat in de weg gereden. Het is dan aan te raden om uw wielen door ons te laten uitlijnen. Het correct uitlijnen van de wielen van uw voertuig is belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers.

De wielen krijgen, zeker bij impactvolle gebeurtenissen, dikwijls een hard klap en de balans kan daardoor verstoord raken. 

Wanneer wij de wielen uitlijnen dan zal uw stuur niet meer naar links of naar rechts trekken wanneer u het op een rechte weg even loslaat. Uw voertuig wordt daardoor weer koersvast.

Auto uitlijnen

Hoe lijnen wij uw auto uit

Uitlijnen betekent dat de ophangingsdelen van de wielen onder uw voertuig, zowel aan de voor- als de achterzijde, door ons nauwkeurig worden afgesteld. De wielen zullen daardoor weer exact recht ten opzichte van het wegdek en evenwijdig aan elkaar komen te staan.

Afgezien van een verbetering van de veiligheid zorgt het uitlijnen er ook voor dat uw banden minder snel zullen slijten.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.