Skip to content

Geen dode hoeken meer

Specialisten

Kalibratie camera voorruit

Om de omgeving voor een auto in de gaten te houden wordt meer en meer gebruik gemaakt van camera’s. Dergelijke camera’s bevinden zich vrijwel altijd aan de bovenzijde van de voorruit. 

In sommige gevallen zijn er automatische waarschuwingssystemen aan deze camera’s verbonden die u assisteren tijdens de rit. Zo krijgt u bijvoorbeeld een waarschuwingssignaal wanneer u op de snelweg te dicht achter uw voorganger rijdt. 

Om goed te kunnen functioneren is het essentieel dat deze camera in uw voertuig goed is ingesteld.

Motor reparaties

Wat doen we tijdens de kalibratie

Wanneer uw voorruit is vervangen of wanneer u overschakelt op banden met een andere diameter, dan is het van belang dat een voorruit camera opnieuw wordt afgesteld. 

Dit kalibreren houdt in dat wij de precieze stand van de camera ten opzichte van de omgeving optimaal instellen. Een geringe afwijking in de positie van de camera kan bij een zicht naar voren over tientallen meters namelijk al snel zeer grote afwijkingen veroorzaken. 

Wij kalibreren vakbekwaam en voor uw veiligheid!

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie van sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u wacht.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.