Skip to content

Wat te doen bij schade aan uw auto?

Specialisten

Schade aan uw auto?

Of er nu forse schade is ontstaan aan uw auto of een ander voertuig. De specialisten van Autoschade Helmond verstaan hun vak. 

Binnen ons samenwerkingsverband beschikken wij over alle kennis en kunde ten aanzien van het uitvoeren van schadereparaties, die nodig is om uw voertuig weer veilig en representatief, de weg op te krijgen.

Voertuig reparaties

Wat kunnen wij herstellen?

Is er schade ontstaan aan uw auto? De consequenties van een aanrijding waarbij schade ontstaat kunnen vergaand zijn. De blikschade die u met uw eigen ogen waarneemt, is niet altijd de enige schade die is ontstaan.

Vanzelfsprekend zorgen wij als erkende schadehersteller voor zaken als uitdeuken, herstel van de lak en reparatie van ruitschade. 

Onze specialisten op het gebied van autotechniek zullen echter ook bepalen of er andere vormen van schade zijn ontstaan, bijvoorbeeld aan het chassis of motorische schade. Indien noodzakelijk herstellen wij dergelijke schades ook. Uw voertuig ziet er na afloop weer als nieuw uit en functioneert bovendien weer optimaal.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Bedrijfsautoherstel

Schade aan je bedrijfsauto

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.