Skip to content

Uw bedrijfsauto is uw imago

Specialisten

Schade aan uw bedrijfsauto?

Schade aan een bedrijfsauto is zeer vervelend. Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer kunt inzetten dan belemmert u dat tijdens uw bedrijfsvoering. Bovendien zorgt schade, ook wanneer het voertuig nog wel inzetbaar is, voor een niet-representatieve indruk van uw onderneming. 

Autoschade Helmond begrijpt dat. Onze specialisten zullen er met al hun kennis en kunde ten aanzien van het uitvoeren van schadereparaties, voor zorgen dat uw voertuig weer snel veilig en representatief de weg op kan.

Bedrijfsauto reparaties

Reparaties bedrijfsauto

Is er schade ontstaan aan uw bedrijfsauto? De consequenties van een aanrijding waarbij schade ontstaat kunnen vergaand zijn. De blikschade die u met uw eigen ogen waarneemt, is niet altijd de enige schade die is ontstaan.

Vanzelfsprekend zorgen wij als erkend schadehersteller voor zaken als uitdeuken, herstel van de lak en reparatie van ruitschade. Onze specialisten op het gebied van autotechniek zullen echter ook bepalen of er andere vormen van schade zijn ontstaan, bijvoorbeeld aan het chassis of motorische schade. 

Indien noodzakelijk herstellen wij dergelijke schades ook. Uw voertuig ziet er daarna weer representatief uit en functioneert bovendien weer optimaal.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.