Skip to content

Vervanging - Bij grote ruitschade

the glass for the vehicle

Specialisten

Autoruit vervangen

Door steenslag of door een aanrijding is het mogelijk dat u te maken krijgt met forse ruitschade, meestal aan de voorzijde van uw voertuig. Is er sprake van een scheur of een barst, dan zorgt dit voor een onveilige situatie. 

De meeste moderne autoruiten voldoen aan strikte eisen en zullen niet snel in stukken barsten wanneer u er mee door rijdt. Maar barsten en scheuren belemmeren wel uw zicht en een barst in de voorruit zorgt er ook voor dat de stijfheid van het chassis afneemt.

Autoruit reparaties

Wat doen we tijdens het vervangen?

Daar waar mogelijk zullen wij de ruitschade trachten te repareren. Soms zijn barsten en scheuren echter dermate groot of vertakt, dat vervanging van de complete autoruit noodzakelijk is.

Ongeacht welk soort merk en model auto u bezit. En ongeacht welk type autoruit er in uw auto aanwezig is, wij kunnen u helpen. 

Met behulp van speciale apparatuur hanteren wij de kapotte en de nieuwe autoruit nauwkeurig. Nadat de vervanging heeft plaatsgevonden heeft u weer een helder zicht.

Male auto wrapper with blade, car tinting film

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.