Skip to content

Neem afscheid van dode hoeken

Specialisten

De camera in uw voorruit

Je ziet hem steeds vaker, een camera op de voorruit van de auto. De functie van veel van dit soort visionsystemen is niet zozeer die van dashcam. Meestal zijn er aan deze camera namelijk allerlei automatische waarschuwingssystemen verbonden. Die bevorderen uw veiligheid tijdens de rit. Zo wordt op basis van de detectie door een voorruit camera bij sommige auto’s bijvoorbeeld een waarschuwingssignaal afgegeven wanneer men te dicht achter een voorganger rijdt.

Ook adaptive cruisecontrol, oftewel het automatisch aanpassen van de automatische snelheid geschiedt dikwijls door middel van een voorruit camera.

Bewust

Kalibratie voorruit camera is essentieel

Wellicht bent u er zich niet zo bewust van, maar om naar behoren te kunnen functioneren is het van groot belang dat een dergelijk camerasysteem goed is afgesteld. Het vormt immers het ‘automatische oog’ van uw voertuig. Een kleine aanpassing van uw auto kan echter gevolgen hebben voor de camera-instelling, bijvoorbeeld wanneer u een andere bandenmaat laat monteren. Ook wanneer de voorruit vervangen moet worden, iets wat wij bij Autoschade Helmond vanzelfsprekend ook kunnen verzorgen, dient de auto camera op de voorruit opnieuw te worden ingesteld.

Kalibratie van de camera op voorruit is een delicate zaak. De stand van de camera ten opzichte van de omgeving moet volstrekt optimaal ingesteld worden. Slechts kleine montageverschillen kunnen met het oog op het verdere zicht naar voren, voor grote afwijkingen zorgen waardoor uw automotive systemen verkeerd kunnen worden aangestuurd.

Weer de weg op

Uw voertuig weer in optimale staat

Schadeherstel in de meest uitgebreide vorm die maar denkbaar is. Daarvoor gaat u naar Autoschade Helmond. Al decennialang zijn wij vakkundig in grote en kleine reparaties van voertuigen. Zowel met lak- als glasschade kunt u bij ons terecht. En door middel van onze partners zorgen wij dat uw voertuig ook motorisch weer volstrekt in orde raakt na een aanrijding. Ook voor de kleinere klusjes zoals dus de kalibratie van een voorruit camera, kunt u bij ons terecht.

Wilt u weer optimaal rijden? Autoschade Helmond!

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie van sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u wacht.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.