Skip to content

De weg op met goed zicht!

Specialisten

Schade aan uw autoruit?

Een veelvoorkomende vorm van schade aan voertuigen betref autoruitschade. Helaas krijgt iedereen wel eens te maken met steentjes die op de voorruit belanden. 

Met name wanneer u op de snelweg rijdt dan komen dergelijke steentjes, die opspatten onder de wielen van de auto’s die voor u rijden, met enorme impact op uw voorruit terecht. 

Dit zorgt voor krassen en steenslag en in een erger geval voor barsten of scheuren in de ruit.

Ruit reparaties

Hoe gaan wij te werk?

Oppervlakkige en lichte schade op uw autoruit zoals krasjes, kunnen vaak door ons verwijderd worden door middel van polijsten. 

Diepere ruitschade kan door ons met speciale hars worden opgevuld en hersteld. 

Dit heeft als effect dat de schade aan de ruit zich in de loop der tijd niet verder zal uitbreiden. De oorspronkelijke schadeplek is na reparatie dikwijls nauwelijks zichtbaar.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.