Skip to content

Auto krassen verwijderen

Afgezien van het feit dat autolak een voertuig er fraai uit kan doen zien in elke gewenste kleur, is de primaire functie van de autolak natuurlijk de bescherming van de carrosserie. Door contact van het metaal met water en lucht zou anders immers corrosie ontstaan. Die roestplekken tasten de inwendige structuur aan en verkorten de levensduur van het voertuig aanzienlijk. Het is daarom noodzakelijk om de lak goed te conserveren en ondiepere krassen te verwijderen van de auto.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Wanneer een auto kras verwijderen?

De urgentie om een kras te verwijderen van de auto hangt sterk af van de diepte van de kras. Oppervlakkige krassen kunt u overigens vrij goed zelf te lijf gaan met consumentenproducten en door te polijsten. Dat zal u niet lukken wanneer de kras te diep is. U kunt dat controleren door met uw vingernagel de kras na te lopen. Wanneer de kras uw nagel over de volledige lengte in een bepaalde richting dwingt, dan is deze te diep om zelf te repareren. Ook krassen die visueel even verdwijnen met wat nattigheid kunnen kunt u zelf van uw auto verwijderen.

Is er sprake van een diepe kras en wilt u die ook laten verwijderen van uw auto, dan zult u de hulp van een schadeherstelbedrijf in moeten roepen. In uw regio is dat natuurlijk Autoschade Helmond.

Tot uw dienst

Wij zijn een erkend schadehersteller die het complete pakket aan diensten op het gebied van voertuigherstel aanbiedt. Wij dragen zorg voor uitdeuken, reparatie van ruitschade en vanzelfsprekend kunnen wij ieder type kras verwijderen van uw auto. Echter ook voor voertuig-functionele reparaties kunt u bij ons terecht, evenals voor het uitlijnen van banden en voorruitcamera’s en het verhelpen van interieurbeschadigingen. Bij iedere schade, groot of klein, kunnen wij u daarom van dienst zijn. Wilt u dat wij auto krassen verwijderen maar wilt u eerst een prijsindicatie van deze reparatie? Laat uw gegevens achter op onze website en stuur wat beeldmateriaal mee van de staat waarin uw voertuig verkeert. Wij komen dan terstond bij u terug met een aantrekkelijke offerte.