Skip to content

Veilig uitgelijnd de weg op!

Specialisten

Auto uitlijnen in Helmond

Er zijn diverse situaties die er aanleiding van kunnen zijn dat u uw voertuig moet komen laten uitlijnen in ons schadeherstelbedrijf in Helmond. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje.

 ·      Heeft u een botsing gemaakt met een andere auto?

·      Is er sprake geweest van impact tussen uw voertuig en de stoeprand of bent u door een diepe kuil gereden?

 Uitlijning is in dergelijke gevallen aan te raden. Het draagt namelijk bij aan uw voertuigveiligheid en aan de veiligheid van uw passagiers.

Auto uitlijnen

Uitlijnen: hoe werkt dat bij jullie in Helmond precies?

Een auto uitlijnen vormt een van de vormen van dienstverlening op het gebied van schadeherstel van Autoschade Helmond. Samen met onze vakkundigheid op het gebied van uitdeuken, lakspuiten en het verhelpen van glasschade, hebben wij op die manier alles in huis om uw voertuig weer in oorspronkelijke staat te herstellen.

Uitlijning houdt in dat de geometrie van de auto wordt gewaarborgd door de stand van de wielen bij te werken. Deze moeten namelijk loodrecht ten opzichte van het wegdek staan en bovendien volstrek synchroon ten opzichte van elkaar. Na het uitlijnen van de auto zorgen wij ook voor het balanceren van de banden zodat u weer trillingvrij kunt rijden.

 

Volledig Koersvast

Veiligheid boven alles

Voorafgaand aan het uitlijnen van een auto trekt de auto dikwijls naar 1 kant. Deze heeft continue de neiging om van de weg af te rijden. U dient dat al sturend voortdurend te corrigeren. Dat kost een bestuurder energie en is bovendien gevaarlijk. Kom naar Autoschade Helmond en na het uitlijnen is uw voertuig weer volledig koersvast.

Overigens kent het uitlijnen ook een economisch motief. Het zorgt er namelijk voor dat uw banden minder snel en bovendien veel gelijkmatiger zullen slijten. In bepaalde gevallen is onze dienstverlening in Helmond hieromtrent bovendien gedekt door de verzekering.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.