Skip to content

Oei, kampt u met autoschade in Gemert?

Bent u 1 van de bezitters van de 8.961 auto’s die er in Gemert te vinden zijn? En heeft u om de een of andere reden behoefte aan autoschade herstel? Dat kan want een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. En autoschade is een verzamelwoord voor een grote hoeveelheid aan voertuig gerelateerd euvel. Denk daarbij maar eens aan:

  • Lakschade en deuken;
  • Bumperschade;
  • Ruitschade;
  • Etc.

Autoschade Helmond is als vakkundig schadeherstelbedrijf direct nabij Gemert gevestigd. Binnen ons samenwerkingsverband van gerenommeerde autobedrijven kunnen wij iedere vorm van voertuig malheur voor u oplossen.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Topkwaliteit schadeherstel ten behoeve van uw auto in Gemert

Vakkundig herstel tegen beperkte kosten, dat is wat onze klanten van ons verlangen. Een auto die weer piekfijn in orde is, maar niet tegen iedere prijs. Vandaar dat wij ons in de loop der tijd bekwaamd hebben in de ontwikkeling van allerlei vormen van effectief autoschadeherstel. Een

van onze reparatiedisciplines noemen wij “smartrepair”. Dit betreft een set van reparatietechnieken ten behoeve van alle aspecten van uw auto. Dus ook het interieur.

Het spuiten van de lak is vaak een kostbare aangelegenheid. Vandaar dat wij binnen deze discipline smart-technieken hebben ontwikkeld voor het uitdeuken van uw auto zonder dat lakherstel daarna noodzakelijk is. Dat scheelt u pas echt in de kosten als automobilist in Gemert.

Meer over smartrepair

Smartrepair omvat meer dan alleen het uitdeuken zonder daarbij lakschade te veroorzaken. Het betreft diverse door ons bedachte oplossingen waarmee wij snel en eenvoudig kleine autoschades kunnen herstellen en kunnen uitdeuken zonder gevolgschade. Door hergebruik van de beschadigde componenten kunnen wij sneller en goedkoper werken. En zo blijft u mobiel en is uw voertuig snel weer in esthetische topstaat.

Kostenbesparing en snelheid gaan binnen ons autoschadebedrijf nooit ten koste van de kwaliteit. Autoschade herstellen vergt bovenal secuurheid en vakkundigheid, dag in dag uit. U kunt op onze vakmensen vertrouwen. Onze werkplaats is via de N279 in 15 minuten te bereiken vanuit Gemert.