Skip to content

Autoschade

Wordt u geconfronteerd met autoschade? Dat is heel vervelend. Wellicht kunt u wel nog gewoon rijden met uw voertuig en bent u dus niet volledig immobiel geworden. Maar ook wanneer de schade aan een voertuig oppervlakkig is, dan oogt dat niet erg netjes en representatief. Dat wilt u dus graag zo snel mogelijk laten verhelpen. Binnen Autoschade Helmond is alle expertise aanwezig om iedere vorm van voertuigschade voor u te kunnen verhelpen. We doen dat vakkundig en snel, zodat u uw geliefde voertuig niet lang hoeft te missen en snel weer de weg op kunt.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Laat uw autoschade snel repareren!

Autoschade is een breed begrip. Bovendien zijn er veel verschillende aanleidingen die tot dergelijke schade kunnen leiden. Steenslag, hagel, een eenzijdige aanrijding of een flink ongeluk: allemaal leiden ze tot een specifieke vorm van autoschade. Soms is er alleen sprake van lakschade of wellicht een kleine deuk. U kunt dan zelf met de auto naar ons toekomen. In sommige gevallen is er echter meer aan de hand dan alleen oppervlakkige schade en zijn er ook onderdelen van uw voertuig kapot, waardoor de auto niet meer kan functioneren. Dan is er met andere woorden sprake van een grote vorm van autoschade.

Geen nood want bij alle vormen van schade aan uw voertuig, van klein tot groot en van oppervlakkig tot complex, kunt u bij Autoschade Helmond terecht.

Autoschade Helmond

Het samenwerkingsinitiatief dat de naam Autoschade Helmond draagt, is er een tussen twee Helmondse auto-ondernemingen met een bekende naam. Autoschade Mosman houdt zich al vele jaren bezig met diverse vormen van schadeherstel in Helmond en omstreken. V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s is Bovagdealer en reparateur van alle merken. Samen beschikken beide organisaties over jarenlange kennis en kunde en door dat in een samenwerkingsverband te bundelen, wordt u optimaal geholpen bij volledige en vakkundige reparatie van uw totale autoschade. U kunt bij ons gemakkelijk een schade melden via de website.