Skip to content

Blikschade repareren

Blikschade is zo’n typisch Nederlands woord. Dat valt niet zomaar te vertalen naar een andere taal. Toch heeft het volgens het online woordenboek een veelheid aan betekenissen, variërend van algehele autoschade tot schade aan de carrosserie en simpelweg een deuk. Wanneer blikschade reparatie moet plaatsvinden weet men 1 ding zeker, er heeft een aanrijding plaatsgevonden. Dat van blikschade wordt gesproken houdt echter meestal in dat er alleen materiële schade was en geen persoonlijk letsel. Dat is in elk geval goed nieuws.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Maar dan volgt onvermijdelijk de noodzaak tot blikschade reparatie

Autoschade Helmond is onder andere gespecialiseerd in blikschade repareren. Wij verstaan daaronder zelf het repareren van een deuk of lakschade naar aanleiding van een ongeval. Voor u is het van belang dat dit secuur, snel en tegen een vriendelijk tarief gebeurt. Hoewel wij ook compleet plaatwerk kunnen vervangen, proberen wij in geval van blikschade reparatie altijd zoveel mogelijk originele onderdelen te hergebruiken. Onder andere door middel van smart repair kunnen wij, zonder dat intensief overspuiten noodzakelijk is, deuken en lakbeschadigingen verhelpen.

Ook voor meer dan blikschade repareren

Veelal heeft een blikschade reparatie betrekking op een beschadiging die het voertuig niet belemmert tijdens het rijden. U kunt nog rijden dus. Repareren is echter van belang met het oog op het esthetisch aanzicht van het voertuig of het ontstaan van roestvorming. Echter ook bij grotere autoschades zijn wij u graag van dienst. In ons samenwerkingsinitiatief zijn wij namelijk ook in staat om auto-technische schades te repareren wanneer het voertuig niet meer goed rijdt.

Daarnaast kunnen wij andersoortige schades als blikschade repareren. Denk aan ruit- en bumperschade, velgschades maar ook interieurbeschadigingen verhelpen wij. Tevens zorgen we voor het herinstellen van onderdelen zoals het uitlijnen van de wielen en het kalibreren van de voorruitcamera.

Autoschade Helmond zorgt dat uw auto weer zo goed als nieuw is en weer perfect functioneert.