Skip to content

Bumperschade repareren

Zoekt u een adres om bumperschade te laten repareren? Zoek dan niet verder want Autoschade Helmond is dé specialist in het repareren van onder andere alle soorten lak- en deukschades. Wanneer u een aanrijding heeft, of die nu klein of groot is, dan is de bumper ervoor bedoeld om de klap op te vangen en de schade te beperken. Veel autobumpers zijn tegenwoordig echter in dezelfde kleur gespoten als de rest van de carrosserie. Bumperschade valt dan ook direct op in negatieve zin. Wilt u dat uw voertuig er weer netjes uitziet, laat dan uw bumperschade repareren door Autoschade Helmond.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Van bumperschade repareren tot motorische reparatie

Het repareren van bumperschade is voor ons relatief eenvoudig. Bumperschade beperkt u meestal niet in het gebruik van uw voertuig, tenzij de bumper geheel los is gekomen natuurlijk. In geval van een aanrijding krijgt men dikwijls met bumperschade te maken. Op het eerste gezicht lijkt dat dan volstrekt ongevaarlijk. Toch is het verstandig om uw auto te laten repareren door een allround-specialist, want dat zijn wij. Wij onderzoeken meteen of er door de klap wellicht toch intrinsieke schades zijn ontstaan die een verminderd functioneren van bijvoorbeeld het motorisch gedeelte of de wielophanging ten gevolg hebben.  

Autoschade in de regio Helmond? Ga naar Autoschade Helmond!

Wilt u bumperschade laten repareren? Mosman Autoschade is een gerenommeerd bedrijf op dat gebied en zal zich bekommeren om het repareren van uw bumperschade. Na afloop oogt uw auto dan weer representatief en als nieuw. Binnen het samenwerkingsverband Autoschade Helmond werkt Mosman echter sinds enige tijd nauw samen met vd Nieuwenhuijzen auto’s te Helmond. Wellicht is de te repareren schade aan uw bumper immers niet de enige schade die tijdens de aanrijding is ontstaan. Met vd Nieuwenhuijzen is binnen Autoschade Helmond nu ook alle kennis aanwezig om te zorgen voor het repareren van schades achter de bumper en onder de motorkap. Voor totaalreparatie bent u bij Autoschade Helmond aan het goede adres.