Skip to content

Dé partij voor lakreparatie regio Helmond

Voor wie ons nog niet kent: aangenaam kennis te maken. Wij zijn Autoschade Helmond. uw eerste aanspreekpunt op het gebied van lakschade reparatie. Mogelijk weet u toch al wel wie wij zijn, maar komt onze naam u niet bekend voor. Autoschade Helmond is een initiatief op het gebied van samenwerking bij het verhelpen van autoschade tussen Autoschade Mosman en V/d Nieuwenhuijzen auto’s. Ons initiatief is gevestigd in het autodroom in uw stad, samen met diverse andere partijen. Gezamenlijk voorzien die in al uw behoeften op autogebied. Voor de aankoop van een nieuwe auto of occasion gaat u naar autodroom, ook wanneer u wilt leasen of huren trouwens. Auto poetsen, onderhoud of autotechnische reparatie zijn zo geregeld. En binnen het domein van autoschadeherstel kunt u bij Autoschade Helmond voor nog veel meer terecht dan lakschade reparatie.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld nu uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Wij helpen u snel weer op weg!

Er zijn diverse aanleidingen die het ontstaan van lakschade tot gevolg hebben. Een aanrijding met een ander voertuig of object is er daar slechts één van. En dikwijls weet u niet eens hoe de schade is ontstaan. Het veelvuldig openen en sluiten van uw voertuig met sleutels zorgt er bijvoorbeeld voor dat de lak rond de deurhandgreep langzaam verweert. Voor een deel kunt u lakreparatie van uw voertuig in Helmond zelf uitvoeren wanneer u dat wilt. Voor de reparaties van ondiepe krassen zijn namelijk heel wat middelen voor consumententoepassing verkrijgbaar. Is er echter sprake van diepere krassen of beschadiging door impactvolle gebeurtenissen, dan kunt u dat niet meer zelfstandig repareren en schieten wij u graag te hulp. Duur hoeft dat allerminst te zijn, want met spotrepair beschikken wij over diverse methoden van lakschade reparatie in Helmond waarbij grootschalig, kostbaar overspuiten niet aan de orde is.

Uw auto weer als nieuw!

Soms ontkomt u er echter niet aan en kan uw geliefde voertuig alleen weer in oorspronkelijke staat hersteld worden door middel van een procedé van uitdeuken en overspuiten. Een dergelijke vorm van lakreparatie vergt kennis, kunde en de juiste middelen. In onze eigen spuitstraat beschikken we over al deze noodzakelijkheden. Van die nare aanrijding zal na afloop volstrekt niets meer te zien zijn. Benieuwd naar een prijsopgaaf? Laat uw gegevens achter op onze website en wij nemen contact op met u.