Skip to content

Hagelschade

De meeste schades aan voertuigen ontstaan door toedoen van u zelf of door toedoen van een ander. Dikwijls gaat er een aanrijding aan het ontstaan van voertuigschades vooraf. Helaas zijn er ook andere aanleidingen die flinke invloed kunnen hebben op de staat van de lak van uw auto. Wat dacht u van hagelschade? De afgelopen jaren is Nederland diverse malen verrast door forse hagelbuien waarbij enorme hagelschade is ontstaan. Soms zijn hagelstenen zo groot dat ze putjes veroorzaken in de lak van uw auto, bijvoorbeeld op het dak en de motorkap. Lakbeschadiging als gevolg van hagelschade verhelpen wij van Autoschade Helmond snel en vakkundig.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Hagelschade aan uw voertuig vraagt om reparatie door Autoschade Helmond

Gelukkig komt hagelschade aan voertuigen tot op heden nog niet al te vaak voor. Maar met de klimaatverandering lijkt het wel alsof we met grotere regelmaat forse hagelbuien voor de kiezen krijgen. Gelukkig hebben die dikwijls een tamelijk lokaal karakter. U heeft dus echt pech wanneer u met uw voertuig precies in zo’n hagelbui terechtkomt en hagelschade oploopt. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, weet dan dat Autoschade Helmond het vak van schadereparatie goed verstaat en klaar staat om de hagelschade aan uw voertuig te verhelpen.

Van blikschade tot complexe motorische schade. Kom naar Autoschade Helmond!

Voor reparatie van hagelschade aan uw voertuig kunt u goed terecht bij Autoschade Helmond. Dit is een samenwerkingsinitiatief waarbij de ene partij wordt gevormd door Mosman Autoschade te Helmond, al jaren uiterst bedreven in het verhelpen van allerlei vormen van schade aan auto’s. De andere partij in de samenwerking is vd Nieuwenhuijzen Auto’s. Dit bedrijf is dealer van alle merken en beschikt ook over een onderhoud- en reparatietak. Alle expertise is op die wijze binnen Autoschade Helmond aanwezig om iedere vorm van schade – van blikschade als gevolg van hagelschade tot complexe motorische schade – te verhelpen. Neem contact op!