Skip to content

Krassen verwijderen van een auto

Ergert u zich al lange tijd aan de krassen op uw auto? Uw voertuig rijdt er wellicht niet minder goed door, maar toch zijn krassen vaak een doorn in het oog van veel autoliefhebbers. Helaas kunnen krassen eenvoudig ontstaan. Soms door toedoen van anderen, maar soms ook heel simpel doordat u de auto te dicht tegen beplanting aan hebt geparkeerd. Zo eenvoudig als het is om krassen op uw voertuig te krijgen, zo eenvoudig is krassen verwijderen van een auto gelukkig voor het samenwerkingsverband Autoschade Helmond. In het verwijderen van krassen van een auto hebben wij ons namelijk gespecialiseerd.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Krassen verwijderen van een auto? Voor ons is dat geen probleem

Wij beschikken onder andere over een complete spuiterij waarmee wij uw volledige voertuig desnoods van een compleet nieuwe laklaag kunnen voorzien. Soms is het zelfs echter niet eens nodig om (delen van) de auto opnieuw te spuiten. Wij kunnen namelijk ook spotrepair toepassen. Dat houdt in dat wij kleine deukjes verwijderen zonder dat de lak daarbij beschadigd wordt. In het geval van krassen verwijderen van een auto is dat vaak wat lastiger. In dat geval is het dikwijls wel noodzakelijk om (een deel van) het voertuig van nieuwe lak te voorzien. Daar waar mogelijk proberen wij het spuiten echter te beperken.

Autoschade Helmond is er voor al uw reparatiebehoeften

Wanneer u krassen wilt laten verwijderen van een auto, neem dan contact op met Autoschade Helmond. Binnen dit samenwerkingsverband is Autoschade Mosman te Helmond namelijk al jarenlang actief op dit specifieke gebied. U zult met zekerheid geen krassen meer zien wanneer u ze besluit te laten verwijderen van een auto door Mosman. Maar wist u dat u binnen Autoschade Helmond ook voor complexe motorische reparaties en dergelijke terecht kunt die het gevolg zijn van bijvoorbeeld schade bij een ongeval? Daarvoor heeft Mosman namelijk de handen ineengeslagen met Bovag dealer vd Nieuwenhuijzen Auto’s. Beide bedrijven, Mosman en vd Nieuwenhuijzen, bezitten een enorme hoeveelheid kennis van auto’s en reparaties en zorgen er in gezamenlijkheid voor dat uw auto volledig wordt gerepareerd bij schade. Van krassen verwijderen van een auto tot motorische reparatie: Bel Autoschade Helmond!