Skip to content

We spuiten alles in onze eigen spuitstraat

Bodywork damage

Specialisten

Dé partij voor lakreparatie regio Helmond

Voor wie ons nog niet kent: aangenaam kennis te maken. Wij zijn Autoschade Helmond. uw eerste aanspreekpunt op het gebied van lakschade reparatie. Mogelijk weet u toch al wel wie wij zijn, maar komt onze naam u niet bekend voor.

Autoschade Helmond is een initiatief op het gebied van samenwerking bij het verhelpen van autoschade tussen Autoschade Mosman en V/d Nieuwenhuijzen auto’s. Ons initiatief is gevestigd in het autodroom in uw stad, samen met diverse andere partijen. Gezamenlijk voorzien die in al uw behoeften op autogebied. Voor de aankoop van een nieuwe auto of occasion gaat u naar autodroom, ook wanneer u wilt leasen of huren trouwens. Auto poetsen, onderhoud of autotechnische reparatie zijn zo geregeld. En binnen het domein van autoschadeherstel kunt u bij Autoschade Helmond voor nog veel meer terecht dan lakschade reparatie.

Diverse methoden

Veelzijdige vaardigheden in lakschade reparatie

Er zijn diverse aanleidingen die het ontstaan van lakschade tot gevolg hebben. Een aanrijding met een ander voertuig of object is er daar slechts één van. En dikwijls weet u niet eens hoe de schade is ontstaan. Het veelvuldig openen en sluiten van uw voertuig met sleutels zorgt er bijvoorbeeld voor dat de lak rond de deurhandgreep langzaam verweert. Voor een deel kunt u lakreparatie van uw voertuig in Helmond zelf uitvoeren wanneer u dat wilt. Voor de reparaties van ondiepe krassen zijn namelijk heel wat middelen voor consumententoepassing verkrijgbaar.

Is er echter sprake van diepere krassen of beschadiging door impactvolle gebeurtenissen, dan kunt u dat niet meer zelfstandig repareren en schieten wij u graag te hulp. Duur hoeft dat allerminst te zijn, want met spotrepair beschikken wij over diverse methoden van lakschade reparatie in Helmond waarbij grootschalig, kostbaar overspuiten niet aan de orde is.

Kennis en kunde

Uw auto weer als nieuw

Soms ontkomt u er echter niet aan en kan uw geliefde voertuig alleen weer in oorspronkelijke staat hersteld worden door middel van een procedé van uitdeuken en overspuiten. Een dergelijke vorm van lakreparatie vergt kennis, kunde en de juiste middelen. In onze eigen spuitstraat beschikken we over al deze noodzakelijkheden. Van die nare aanrijding zal na afloop volstrekt niets meer te zien zijn.

Benieuwd naar een prijsopgaaf? Laat uw gegevens achter op onze website en wij nemen contact op met u.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.