Skip to content

Lakschade auto

Lakschade aan uw auto kan zich op vele manieren manifesteren. Het overkomt iedereen dat men wel eens te dicht langs een heg afrijdt, waardoor de takjes oppervlakkige krassen kunnen veroorzaken. Ook kan lakschade ontstaan als gevolg van steenslag of een flinke hagelbui. Meestal zorgt dat voor ondiepe putjes in de lak. Heeft u een paaltje geraakt, dan is er dikwijls afgezien van lakschade aan de auto ook sprake van een flinke deuk.

En dan hebben we het nog niet gehad over de schade die ontstaat bij een echte aanrijding met een ander voertuig. In dat geval is er dikwijls sprake van meer dan alleen lakschade aan de auto. De impact van een flinke botsing kan namelijk ook minder goed zichtbare schades veroorzaken. Die kunnen motorische problemen geven of zorgen voor een verminderde wegligging. In het ergste geval is er zelfs sprake van verminderde veiligheid.

Voor reparatie van al deze vormen van schade kunt u, afgezien van reparatie van lakschade, bij Autoschade Helmond terecht. Wij zijn namelijk specialist in het verhelpen van dergelijke schades.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Wij helpen u snel weer op weg!

Mosman Autoschade te Helmond is een bekende naam in de Helmondse automotive branche en werkt ook voor veel cliënten ver buiten die regio. Reparatie van lakschade aan de auto is bij deze onderneming in goede handen. Er is namelijk sprake van jarenlange affiniteit en ervaring op dit gebied.

Maar wij leveren graag een totaalproduct voor wat betreft reparatie aan u. Daarom hebben Mosman Autoschade en vd Nieuwenhuijzen auto’s binnen het samenwerkingscollectief Autoschade Helmond, de handen ineen geslagen. Vd Nieuwenhuijzen is niet alleen dealer van alle merken, maar beschikt ook over vergaande expertise om alle mogelijke reparaties aan auto’s uit te kunnen voeren. Op die manier kunt u met uw totale schade bij Autoschade Helmond terecht. Dus voor zowel lakschade aan de auto als voor alle denkbare schades die onder de motorkap zijn ontstaan.