Skip to content

Schade aan de auto

Heeft u schade aan de auto opgelopen? Dat wilt u vast het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Lakschade aan de auto bijvoorbeeld, oogt niet netjes, niet professioneel en niet representatief. Daar wilt u niet te lang mee rond rijden. Wij kunnen schade aan de auto voor u verhelpen. In sommige gevallen is de schade zo groot dat het voertuig geheel niet meer kan functioneren. Dan heeft u gewoonweg geen andere keuze dan die te laten repareren. U kunt dan niet met de reparatie wachten. Van kleine lakschadereparaties tot grote schades onder de motorkap, u kunt ermee terecht bij Autoschade Helmond. Wij hebben alle expertise in huis voor iedere denkbare reparatie.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Laat schade aan de auto in een oogwenk door ons repareren!

Schade aan de auto vergt een totaalaanpak. Alleen dan kunt u zo snel en zo goed mogelijk geholpen worden. Meestal is voertuigschade het resultaat van een aanrijding. Wanneer dat zo is , dan is het ook van belang dat er verder wordt gekeken dan alleen de blikschade. Wellicht is het voertuig ook onder de motorkap beschadigd geraakt en functioneert het niet meer zo goed als voorheen. Of wellicht is de veiligheid in het geding. Ook de schade aan de auto die u niet kunt zien moet met andere woorden verholpen worden. Autoschade Helmond heeft alle expertise in huis om u een totaaloplossing te kunnen bieden. De totale schade aan de auto wordt zo in een keer helemaal gerepareerd.

Een unieke samenwerking

Schade aan de auto is het domein waarbinnen Autoschade Mosman en v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s – Bovag dealer van alle merken – in samenwerking actief zijn. Dat samenwerkingsverband draagt de naam Autoschade Helmond. Door hun jarenlange ervaring op automotive gebied te bundelen, kunnen deze twee bedrijven een totaalproduct aan u leveren op het gebied van het verhelpen van schade aan de auto. Zowel uiterlijk als functioneel staan zij u in gezamenlijkheid optimaal bij. Geen schadeprobleem is daardoor nog onoplosbaar. Via onze website kunt u gemakkelijk een schade melden.