Skip to content

Vakkundig schadeherstel van uw complete auto in Mierlo

Uw woonplaats Mierlo telt volgens onze statistieken 6.002 auto’s. Helaas komt men elkaar met de auto wel eens op een minder vriendelijke manier tegen. De kans op een aanrijding zit in een klein hoekje. Vooral de Santheuvel staat binnen uw woonplaats bekend om zijn aanrijdingsgevaar. Maar hoe groot de autoschade ook is, Helmondautoschade.nl staat tot uw dienst.

Binnen ons bedrijf is zeer vergaande kennis aanwezig om iedere vorm van autoschade te herstellen. Kwaliteit en prijsvriendelijkheid gaan binnen onze onderneming hand in hand. Daar profiteert u van.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Geavanceerde vormen van autoschade herstel

Wanneer een auto economisch ‘total loss’ is, dan betekent dat dat de schade aan de auto groter is dan de waarde van de auto. Autoschadeherstel is dan vaak technisch gezien nog wel mogelijk, maar dikwijls niet meer nuttig. Wij werden ertoe gedreven om daar een oplossing voor te vinden. Want de kans op autoschade zit immers dikwijls in een klein hoekje. Ook een eenzijdige aanrijding kan leiden tot deuken en krassen. Vroeger waren die nauwelijks prijsvriendelijk te verhelpen. Ons autoschadebedrijf kan u in Mierlo vandaag de dag echter van dienst zijn met Smartrepair.

Slimme vormen van autoschade herstel zijn erop gericht om de beschadigde onderdelen zoveel mogelijk te hergebruiken in plaats van ze compleet te vervangen. Ook methoden om schadeherstel aan uw auto in de vorm van uitdeuken uit te kunnen voeren zonder dat wij daarbij de lak aantasten, behoren hiertoe.

Vergaande service

Autoschadeherstel kan dikwijls plaatsvinden op kosten van de verzekering. Wij nemen u de administratieve rompslomp grotendeels uit handen. En we waarborgen dat al uw systemen weer naar behoren functioneren. Zo repareren of vervangen de mensen van ons autoschadebedrijf niet alleen de voorruit van uw auto in Mierlo. We zorgen er ook voor dat uw voorruit camera perfect wordt gekalibreerd.

Voor u is onze werkplaats het snelst en best via de Mierloseweg en de Herselseweg te bereiken.