Skip to content

Smartrepair - voor een optimale reparatie

modern window and door controls of modern car

Specialisten

Smartrepair​

Autodroom in Helmond kent sinds enige tijd een partnerbedrijf dat het complete dienstverleningsaanbod ten aanzien van al uw automotive behoeften compleet maakt. Ook wanneer uw auto na een vervelende gebeurtenis zoals een aanrijding niet meer in goede staat is, kunt u hier terecht. Autoschade Helmond voorziet namelijk in diensten ten aanzien van de reparatie van alle denkbare grote en kleine schades. Van deuken verwijderen tot lakschade verhelpen en ruitschade oplossen. Door middel van onze methoden van auto smart repair, weten wij de reparatiekosten bovendien binnen de perken te houden.

Auto smart repair leidt tot lagere herstelkosten

Het opnieuw spuiten van een compleet voertuigonderdeel na een aanrijding is een kostbare aangelegenheid. Jammer van de hoge herstelkosten wanneer slechts een klein oppervlak beschadigd is. De door ons ontwikkelde methoden op het gebied van smartrepair hebben hier echter verandering in gebracht. Het uitdeuken van beschadigingen zonder dat kostbaar lakherstel is noodzakelijk is, is een voorbeeld van auto smart repair. Om zoiets te kunnen uitvoeren zijn vergaande expertise, nauwkeurigheid en de juiste tools noodzakelijk. Onze experts beschikken daarover en weten op die manier uw voertuig weer als nieuw te laten ogen. Smartrepair gaat echter verder dan alleen de laklaag van uw auto. Wij beschikken ook over methoden om andere onderdelen zoals bumpers en velgen op bijzondere wijze en kostenaantrekkelijk terug in nieuwstaat te kunnen brengen. En zelfs het interieur van uw auto kunnen wij volledig repareren.

Specialisten

Vraag een prijsopgaaf op!

Denkt u bij kleine schades: “ach laat maar zitten”? Bent u bang om uw no-claim kwijt te raken? Vraag toch eens een offerte op via onze website en u zult zien dat auto smart repair tegen relatief lage kosten kan worden uitgevoerd. Stoor u nooit meer aan die vervelende beschadigingen. En zorg dat kleine mankementen niet verergeren door ze tijdig te laten herstellen. Autoschade Helmond, gevestigd in Autodroom in Helmond is uw adres. Bekijk ook eens het aantrekkelijke aanbod van onze partnerbedrijven.

Secuur

Schaderherstel voor voertuigen is een vak apart. Onze specialisten verstaan dat vak en zijn gewend om uiterst nauwkeurig en zorgvuldig te werk te gaan. U profiteert van een optimaal resultaat!

Snel

Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen waarmee al uw schades in een mum van tijd door ons vakkundig kunnen worden gerepareerd. U heeft uw voertuig snel weer ter beschikking.

Voordelig

Wij bekijken nauwkeurig welke reparaties noodzakelijk zijn en werken vervolgens efficiënt. Indien mogelijk verwijderen wij deuken zonder de lak over te spuiten. Dat is pas voordelig voor u!

Autoruit reparatie

Sterretjes en scheuren

Alle soorten ruitschade reparatie zoals sterretjes, steenslag, krassen, barsten of scheuren, worden voor u uitgevoerd, desgewenst terwijl u even aan het wachten bent.

Schadeherstel

Herstel na een ongeval

Heeft u een ongeval gehad met uw voertuig? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat alle schade vakkundig hersteld wordt, zodat u snel weer mobiel bent.

smartrepair

Schade aan je lak

Ergert u zich aan kleine beschadigingen op de lak van uw voertuig? Via spotrepair worden deze snel en voordelig voor u door ons gerepareerd, alleen op de plaatsen waar dat echt nodig is.