Skip to content

Steenslag schade repareren

Kent u dat? U rijdt over de snel- of autoweg en hoort plotseling een flinke tik. Het kan zomaar zijn dat er een steen op uw voorruit terecht is gekomen en dat er nu een sterretje in de ruit zit. Ook is het mogelijk dat de steen de lak van de auto heeft beschadigd. Na verloop van tijd vertoont ieder voertuig helaas steeds meer van dit soort impactsporen. Goed nieuws dan, want steenslag reparatie ten aanzien van lak of voorruit is een van de specialiteiten van Autoschade Helmond.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Ruitschade door steenslag, wees er snel bij

In veel gevallen vraagt steenslag om autoruit reparatie. Zeker wanneer er sprake is van stervorming dient de ruit op korte termijn met behulp van speciale hars te worden gerepareerd. Wacht u te lang dan kan het sterretje tijdens het rijden gaan doorscheuren. In dat geval spreken we niet meer van reparatie maar moet de complete voorruit vervangen worden. Kostbaar en vaak onnodig. Is er geen sprake van een sterretje als gevolg van de ruitschade door steenslag? Kom dan toch even langs. De kleine putjes en krasjes belemmeren immers uw zicht en kunnen dikwijls eenvoudig door middel van polijsten door ons worden weggewerkt.

Wij kunnen ook steenslag op de lak van uw auto repareren

Soms heeft steenslag reparatie geen betrekking op het glaswerk maar op de lak. Wacht u te lang met repareren dan kan er roestvorming ontstaan, hetgeen de kwaliteit van het plaatwerk aantast. Bij Autoschade Helmond hebben we diverse reparatiemethodieken ontwikkeld die gericht zijn op kostenbesparing tijdens de reparatie. Smartrepair, ook wel spotrepair genoemd, is een set van technieken om kleinere schades ten aanzien van de lak, de velgen maar ook dashboards te kunnen repareren. Snel, letterlijk ‘to the point’ en goedkoop. Steenslag schade laten repareren: Autoschade Helmond is dé specialist.