Skip to content

Steenslag reparatie

U heeft het vast wel eens meegemaakt. U rijdt op de snelweg en hoort plotseling een heftige tik op uw voorruit. Zeker bij hoge snelheden kan het zijn dat er grind opspat onder de wielen van uw voorganger. Een enkel kiezelsteentje met een beperkte omvang, kan zo met enorme impact op uw motorkap en ruit terechtkomen. Als u geluk heeft is de ruit niet beschadigd. Afgezien van ruitschade is er in dergelijke gevallen echter ook vaak sprake van steenslag schade op de motorkap. En dat vraagt om vakkundige reparatie. Steenslag reparatie is gelukkig een van de specialiteiten van Autoschade Helmond.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Wij verzorgen steenslag reparatie vakkundig voor u

Daar waar mogelijk proberen wij bij het repareren van lakschades te voorkomen dat grote delen van uw voertuig overgespoten dienen te worden. Wanneer dat noodzakelijk is dan zijn wij daartoe vanzelfsprekend wel in staat. Wij beschikken immers over een geavanceerde spuiterij. Overspuiten is echter een kostbare aangelegenheid. Dikwijls is steenslag reparatie ook uit te voeren zonder dat de laklaag van bijvoorbeeld een motorkap geheel hoeft te worden vernieuwd. Steenslag reparatie op basis van spotrepair, waarbij wij het deukje als het waren masseren tijdens de reparatie, is daar een voorbeeld van.

Neem direct contact op met Autoschade Helmond

Beschadigingen op de lak van uw auto geven uw voertuig een verminderde uitstraling. Steenslag reparatie is echter door Autoschade Helmond zo verholpen. Binnen dit samenwerkingsverband houdt Autoschade Mosman zich immers al jarenlang bezig met dergelijke reparaties. Alle affiniteit om uw auto visueel weer volledig te herstellen is aanwezig. Maar bij grotere aanrijdingen kunnen er ook vormen van schade ontstaan die minder goed zichtbaar zijn. Dat gaat verder dan alleen blikschade. Dan is het goed voor u om te weten dat ook vd Nieuwenhuijzen auto’s zijn vergaande kennis van reparaties en onderhoud in dit samenwerkingsinitiatief heeft ingebracht. Dan weet u zeker dat naast steenslag reparatie ook alle schade die onder de motorkap is ontstaan, vakkundig voor u zal worden gerepareerd.