Skip to content

Steenslag reparatie bij Autoschade Helmond

Voor reparatie van ieder type voertuigschade kunt u bij Autoschade Helmond als samenwerkingsinitiatief tussen Mosman en v.d. Nieuwenhuijzen in Helmond terecht. Samen staan wij garant voor een flinke hoeveelheid expertise. U kunt bij ons ook terecht voor kleine schades zoals schade door steenslag op een auto te laten repareren.

Wilt u steenslag schade door ons laten repareren? Wij doen dat vakkundig en maken onder andere gebruik van spotrepair bij steenslag. In geval van deze vorm van schadeherstel wordt enkel een lokaal deel van het voertuig uitgedeukt en gespoten en geen grote oppervlakten. Hierdoor wordt voorkomen dat een relatief kleine reparatie te kostbaar wordt. U zult nadat wij spotrepair bij steenslag hebben toegepast, niets meer zien van oneffenheden op de lak.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Ruitschade door steenslag: dat repareren wij ook!

Steenslag kan helaas ook tot de noodzaak van autoruit reparatie leiden. Dat komt misschien zelfs nog wel vaker voor dan steenslag in de lak van de auto repareren. Met name uw voorruit is immers haaks op de rijrichting georiënteerd en opspattend grind op bijvoorbeeld de snelweg kan hier helaas soms met hoge snelheid tegen aanvliegen.

Ook bij ruitschade door steenslag kunnen wij snelle en efficiënte reparatiemethoden inzetten. Oppervlakkige en relatief lichte schade kan dikwijls verwijderd worden door polijsten en eventueel zorgen wij voor steenslag autoruit reparatie door middel van opvulling met speciale harsen. U ziet er nauwelijks iets van.

One stop shop op gebied van autoschade herstel

Of u nu bij ons aanklopt om steenslag op de lak van een auto te repareren, voor het herstellen van ruitschade door steenslag of voor schades die veel omvangrijker zijn. Autoschade Helmond is dé specialist op het gebied van schadeherstel. Wij zorgen dat u weer snel en veilig de weg op kunt. Meld uw schade direct aan via het speciale formulier op onze website en wij nemen contact met u op.