Skip to content

Hét autoschadebedrijf in Helmond en omstreken

Neem 2 officiële dealerbedrijven, enkele van Oost-Brabants meest gerenommeerde occasiondealers, een leasemaatschappij, autopoetsbedrijf en voeg daar nog een schadeherstelbedrijf in Helmond aan toe. Plaats ze allemaal onder één en hetzelfde dak en je hebt een unieke samenwerking van complementaire specialisten die gezamenlijk kunnen voorzien in uw totale behoefte op het gebied van automotive. Dat is geen fictie, dat is werkelijkheid. Dat is geen droom, dat is Autodroom.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Gespecialiseerd schadebedrijf in Helmond

Binnen het commerciële initiatief Helmondautoschade.nl oftewel Autoschade Helmond B.V., bundelden diverse bedrijfseigenaren binnen Autodroom hun krachten om ook kennis en kunde te delen op het gebied van voertuigreparatie. Het resultaat van deze samenwerking: een absolute expert, een autoschadeherstelbedrijf zoals u dat nog nooit bent tegengekomen. Binnen ons initiatief kunt u terecht voor:

·      Lakschadeherstel

·      Uitdeuken

·      Overspuiten

·      Smart repair

·      Wielen en voorruitcamera uitlijnen

·      Glasreparatie en -vervanging

·      Auto technische reparaties

Binnen ons autoschadebedrijf in Helmond kunnen wij met andere woorden een totaalreparatie voor u uitvoeren. Zowel kleine esthetische schades als totale revisie bij een impactvolle aanrijding kunnen wij voor u verzorgen. Laat u terwijl u wacht inspireren door onze collega-bedrijven met ieder hun eigen vergaande expertise op automotive gebied.  

1 plek voor al uw dienstverlening

Maar wat uw toekomstige behoefte op automotive gebied ook is, u keert steeds weer terug naar ons schadeherstelbedrijf of een van onze partnerbedrijven gevestigd in Autodroom in Helmond. Want nergens anders kunt u voor alle facetten ten aanzien van de dienstverlening waaraan u behoefte heeft, terecht op dezelfde plek. Ons schadebedrijf werkt samen met haar partners zowel voor particuliere als zakelijk klanten. Wij kennen de noodzaak van mobiliteit. En wij bewaken die van u te allen tijde. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door snelheid, secuurheid en betaalbaarheid. Is er sprake van een verzekeringstechnische kwestie dan nemen de medewerkers van ons schadeherstelbedrijf u de rompslomp uit handen.