Skip to content

Zowel voor uitdeuken als voor het spuiten van auto onderdelen

Helaas, een ongeluk zit in een klein hoekje. Hedendaagse voertuigen zijn gemaakt om u te beschermen bij een botsing. Maar komt het van een aanrijding met een ander voertuig, dan is er altijd wel sprake van blikschade. Autoschade Helmond is voor u als voertuigbezitter in de regio Oost-Brabant in zo’n geval hét adres om naartoe te gaan. Hier beheersen we alle facetten van schadeherstel. Wij beschikken ook over onze eigen auto onderdelen spuiterij. 

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Voor complete reparatie

Schades aan voertuigen kunnen uiteenlopen qua aard. Meestal is er sprake van glas- en of blikschade. Bij Autoschade Mosman, een van de initiatiefnemers van Autoschade Helmond, weten we daar wel raad mee. Wij repareren het glaswerk en kunnen in veel gevallen uitdeuken zonder te hoeven spuiten. Is er echter weldegelijk sprake van lakschade, dan kunt u bij ons ook auto-onderdelen laten spuiten.

Ons initiatief voorziet echter in een totaalreparatie. Want V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s B.V. te Helmond, de andere partij in ons autoschade-initiatief, is zeer bedreven in de reparatie van autotechnische mankementen. Binnen Autodroom Helmond bent u daardoor voor al uw autowensen voortaan aan het juiste adres. Van aankoop tot reiniging, onderhoud en dus ook voor het spuiten van auto onderdelen.

Autoschade Helmond spuit alles in eigen spuitstraat

Hoewel wij alle onderdelen van het verlenen van schadeservice beheersen, vormt onze auto onderdelen spuiterij de kern van ons bedrijf. Auto onderdelen laten spuiten is in veel gevallen noodzakelijk om de oorspronkelijke laklaag te herstellen. Dat waarborgt dat er geen roestvorming ontstaat en brengt de esthetische kwaliteit van uw voertuig weer op peil.

 

Lakschadeherstel vergt aandacht voor details en nauwkeurigheid. De laklaag is een delicaat onderdeel van het voertuig. Onze vergaande, verfijnde procedures waarborgen het resultaat. Via onze website kunt u direct uw schade en alle daartoe relevant informatie bij ons aanmelden. Wij nemen dan contact met u op.