Skip to content

Uitdeuken zonder lakschade

In sommige gevallen is het mogelijk om, in het geval er een deuk(je) in uw voertuig is ontstaan, te kiezen voor de optie van uitdeuken zonder dat daarbij lakschade ontstaat. Autoschade Helmond heeft namelijk technieken ontwikkeld waarbij we bepaalde deuken voor u kunnen behandelen, zonder dat de lak van het voertuig tijdens die behandeling beschadigd raakt. Het spuiten van een onderdeel in onze spuiterij is vanzelfsprekend een optie wanneer uitdeuken heeft plaatsgevonden. Het is echter tamelijk kostbaar dus wanneer uitdeuken zonder lakschade mogelijk is dan kiezen wij voor die optie. Dat is immers voordeliger voor u.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Wist u dat het écht mogelijk is om te laten uitdeuken zonder lakschade?

Deukmassage en spotrepair, dat zijn de benamingen van de technieken die wij gebruiken wanneer wij uitdeuken zonder dat daarbij lakschade ontstaat. We masseren de deukjes als het ware en deuken op uiterst delicate, voorzichtige wijze uit. De deuken schieten daarbij min of meer weer in de oorspronkelijke positie. U begrijpt dat een dergelijke werkwijze uiterst nauwkeurig luistert. Maar geen zorgen want voor het uitdeuken zonder lakschade beschikken wij over uiterst vakbekwaam personeel dat ook nog eens is uitgerust met de meest hoogwaardige gereedschappen.  

Van kleinschalige lakschade reparatie tot complexe motorische reparatie

Autoschade Mosman geniet in de regio Oost-Brabant grote bekendheid op het gebied van autoschade reparatie, waartoe ook het uitdeuken zonder lakschade behoort. Binnen het samenwerkingsverband onder de naam Autoschade Helmond, heeft Mosman de handen ineen geslagen met v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s. Dit bedrijf heeft veel kennis van alle denkbare vormen van autoreparatie en verzorgt voor veel autobezitters in Helmond en omstreken het onderhoud. Samen zijn deze bedrijven in staat om schades volledig te verhelpen, zowel in uiterlijke als in functionele zin. Wanneer uw voertuig immers schade heeft opgelopen, is het niet alleen belangrijk dat het er weer piekfijn uitzet maar ook dat het motorisch weer voor 100% functioneert.