Skip to content

Uw auto laten polijsten in de regio Helmond

Door middel van polijsten kan een verruwd materiaal en oppervlak opnieuw glad en glanzend gemaakt worden. Op die manier ontstaat een fraai spiegelend effect. Het polijsten van een voertuig wordt verricht om krassen en doffe plekken op de lak weg te halen. Deze kunnen ontstaan door veroudering en gebruiksschade en soms na een aanrijding. Door het polijsten van een auto wordt een flinterdunne laag van de lak verwijderd en komt een nieuw gedeelte van de laklaag aan de oppervlakte te liggen.

Een auto polijsten is vakwerk. Begin er niet zomaar zelf aan want men kan de lak flink beschadigen. Als gerenommeerd schadeherstelbedrijf hebben wij van Autoschade Helmond jarenlang ervaring met dit proces. Wij kunnen uw auto of delen daarvan bewerken tegen aantrekkelijke kosten.

Schade? Geen probleem!

Heeft u schade opgelopen door een ongeluk? Dat is erg vervelend. Wij gaan ervoor zorgen dat uw auto, motor of scooter weer snel de weg op kan. Meld uw schade online aan en wij nemen contact met u op.

Vervelende krassen: laat uw auto polijsten

Door een auto verkeerd te wassen of als gevolg van de wasborstels van de wasstraat, kunnen kleine, zichtbare maar nauwelijks voelbare beschadigingen op de autolak ontstaan. Dat zal u vermoedelijk storen want het geeft de lak een doffe glans. Is uw auto uw trots en is het een belangrijk middel in uw representatie? Kies er in dat geval voor om uw auto te laten polijsten. Dit is o.a. relevant in een aantal gevallen:

  • Bij dof ogende lak;
  • Door inslag en aanslag van insecten en vogelpoep;
  • Wanneer er kringen in het oppervlak waarneembaar zijn, bijvoorbeeld als gevolg van vochtafvoerstromen.

Direct uw voertuig voor herstel aanmelden

Heeft u de lak van uw voertuig jarenlang wat te veel verwaarloosd? Die ‘fout’ is mogelijk te herstellen. Laat uw auto door ons polijsten tegen een aantrekkelijke prijs. Het polijsten brengt echter niet alleen kosten met zich mee voor u. Het vergroot ook het rijplezier en draagt bij aan de actuele voertuigwaarde. Uw auto wordt daardoor een stuk couranter voor wat betreft toekomstige verkoop of inruilwaarde.

Via onze website kunt u uw voertuig aanmelden en aanbieden ter reparatie. De exacte prijs die het polijsten van de auto met zich meebrengt, is mede afhankelijk van de totale oppervlakte die wij moeten bewerken. Vooraf geven wij u een reële indicatie van wat ons werk u zal gaan kosten.